Print canvas – Metodă de print indoor, accesibilă ca preț, canvas-ul reprezintă de fapt un material textil ușor texturat, care beneficiază de o rezistență crescută, este ușor de fixat pe ramele speciale pentru tablourile tip canvas și asigură o durată de viață îndelungată a imprimării astfel realizate.

Print canvas este folosit, cel mai adesea, pentru reproducerea de tablouri sau pentru imprimarea de imagini în culori vii și strălucitoare, la un preț redus.  Cu alte cuvinte, acest tip de print indoor reprezintă o alternativă economică pentru cei care doresc un tablou original, fără a fi pictat manual dar și fără a face rabat de la calitate.

Specificul unui print canvas este dat de textura materialului, care imită îndeaproape textura pânzei clasice de pictură. Astfel, poți obține imagini spectaculoase, culori vii și calitate desăvârșită. Poți avea, astfel, pe pereții casei tale sau în biroul tău, picturi ale unor artiști celebri, reproduse la o calitate desăvârșită și la prețuri minime.

Oferim două tipuri de print canvas – fie pe material 100% natural și ecologic (bumbac), fie pe material sintetic. Ambele tipuri de material se caracterizează prin putere de reproducere superioară a graficii tale, în culori vii și strălucitoare, dar și prin rezistență în timp.

Printul canvas poate fi expus în interior, tipul de hârtie și de cerneală folosit nerecomandându-l pentru expunerea outdoor. Pentru a te bucura de rezoluție ridicată a printului tău indoor, este nevoie, bineînțeles, de o grafică pe măsură, calitatea la care echipamentele noastre vor scoate imaginea ajungând până la 2400 dpi.

Garantăm o calitate superioară a printului canvas, datorită echipamentelor de ultimă generație pe care le folosim. Grafica ta va fi reprodusă cu fidelitate, iar culorile afișajului vor fi vii și durabile. Te vei bucura, astfel, de imagini strălucitoare care, cu siguranță, îți vor lumina încăperea unde vor fi expuse.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp