Ideal pentru a personaliza podeaua de acasă, un spațiu de trecere dintr-un spațiu comercial sau birou, sau pentru a trasa direcția de mers într-un spațiu, fie el închis sau deschis. Fiind supus traficului constant, este esențial ca materialul pe care se face un Print Floor Graphics să fie unul rezistent, de calitate.

Mai multe detalii...
Practic, acest tip de print outdoor reprezintă un sticker care se va lipi pe podea. Este obținut dintr-un material de primă mână, care să nu se șteargă cu ușurință dar care să se curețe fără efort. Cu un astfel de Print Floor Graphics poți personaliza cu brandul tău intrarea în spațiul comercial sau în birou. Poți crea reclamă în alte spații partenere sau, pur și simplu, poți da viață podelei din casă sau de la birou și poți crea imagini care să o înveselească.

Materialul pe care este imprimat print Floor Graphics se lipește ușor, nu alunecă și se curăță fără efort. Iar atunci când vei simți nevoia să îl îndepărtezi, o vei face foarte ușor iar podeaua nu va fi afectată.

Print Floor Graphics poate reprezenta, la propriu, următorul pas pentru promovarea brandului tău. Acest mod de a-ți personaliza podeaua cu siguranță va capta atenția clienților sau vizitatorilor tăi și, mai mult, le va pune un zâmbet pe buze. Ideal de folosit, de asemenea, pentru a trasa direcția de mers într-un spațiu, fie el închis sau deschis.

Mai multe detalii...
Printul Floor Graphics va fi tăiat în forma graficii alese de tine, astfel că va face, pur și simplu, parte din decor. Acesta va părea ca aparținând în totalitate podelei. Materialul din care este confecționat este rezistent la apă și garantează o durată de viață de peste 6 luni, în orice zonă cu trafic uman intens. Mai mult, în funcție de necesitățile tale de expunere, acesta poate lua orice formă și poate fi imprimat la orice dimensiune.
  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp