Este o modalitate de print efectuată pe o singură parte a materialului de banner, iar iluminarea se poate realiza din față. Un print frontlit poate fi executat pe mai multe tipuri de material. Cel mai adesea se folosește o țesătură de poliester special, care îi conferă rezistență la condiții meteo extreme, la razele UV, dar și o durată lungă de viață.

Un banner conferă imaginii afacerii tale vizibilitate extraordinară la o calitate desăvârșită. Iar dacă, pentru realizarea lui, este folosit printul frontlit, produsul rezultat se va bucura de un finisaj uniform. Va avea șu rezistență crescută la apă sau la razele directe ale soarelui, fără a fi nevoie de proces de laminare pentru asta.

Mai multe detalii...
Printul frontlit este ideal pentru realizarea de bannere, meshuri, casete luminoase și alte metode de expunere outdoor, de mari dimensiuni. Pe clădiri, fațadele blocurilor sau în spațiile special create pentru publicitate de acest tip.

Dacă alegi printul frontlit pentru realizarea materialelor tale promoționale de mari dimensiuni vei primi produse la o calitate superioară, care îți garantează vizibilitate ridicată, la prețuri competitive pentru tine și afacerea ta. Cernelurile folosite, pe bază de eco-solvent, care sunt 100% ecologice,dar și materialele pe care se poate face imprimarea garantează o rezistență ridicată la vânt, ploaie și soare. Un banner printat prin metoda frontlit poate avea o durată de viață de până la 2 ani de zile.

Mai multe detalii...
Printul frontlit nu reprezintă doar una dintre cele mai noi și mai moderne modalități de a promova și dezvolta o afacere, dar ceea ce îl face și mai atractiv pentru oamenii de marketing este prețul prietenos pe care îl pot obține, variantele aproape nelimitate pentru grafică și design și timpul foarte scurt de execuție.

Pentru a beneficia de o calitate superioară a materialului tău printat frontlit o să avem nevoie de o imagine clară, la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de câteva sute de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

× WhatsApp