Hârtie foto cu finisaj lucios, un print hârtie glossy (lucioasă) dă un aer rafinat și profesionist printului tău indoor. Acesta poate fi executat inclusiv pe hârtie cu autocolant. Este potrivit pentru realizarea posterelor și afișelor tale.

Mai multe detalii...
Datorită calității superioare a hârtiei glossy, dar și a cernelurilor folosite, pe bază de apă, acest tip de print indoor va căpăta un finisaj lucios. Îți va oferi culori extraordinar de vii și de strălucitoare. Hârtia glossy este folosită exclusiv pentru printare indoor, datorită calității ei superioare fiind recomandată pentru imprimare. Cum ar fi postere, afișe, materiale promoționale de mici sau mari dimensiuni.

Calitatea imaginii imprimate este desăvârșită, detaliile – bine definite, culorile – vii și naturale. Cerneala se usucă repede și este rezistentă, are consistență și durabilitate față de printul pe hârtie clasică.

 

Fie că vrei să-ți imprimi fotografiile digitale, fie că ai nevoie de materiale promoționale – postere, afișe etc. – printul pe hârtie glossy este alegerea ideală pentru tine. Este vorba de un mod de imprimare destinat exclusiv spațiilor interioare, diferența față de printul outdoor fiind dată de materialele folosite – atât de particularitățile cernelurilor folosite cât și ale hârtiei propriu-zise.

Mai multe detalii...
În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului pe hârtie glossy dorit, grafica ta ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de la 50 – 100 de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Garantăm o calitate superioară pentru orice print pe hârtie glossy, și asta datorită echipamentelor de ultimă generație pe care le folosim. Grafica ta va fi reprodusă cu fidelitate, iar culorile fotografiei tale printate, a posterului sau afișelor tale, vor fi vii și durabile. Te vei bucura, astfel, de imagini strălucitoare care, cu siguranță, vor lumina spațiul în care vor fi expuse sau vor îmbrăca într-un mod profesionist mesajul tău de comunicare.

 

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp