Print hârtie

Print hârtie – Variantă economică în categoria printurilor indoor, datorită prețului scăzut al materialului. Calitatea imaginii este garantată, dar nu putem vorbi despre un produs cu o durată de viață îndelungată. Printul pe hârtie este ideal în cazul materialelor promoționale mai puțin pretențioase, precum afișele sau posterele, care nu urmează să fie folosite timp îndelungat.

Mai multe detalii...
Printul pe hârtie

Acesta va beneficia de o calitate diferită în funcție de materialele folosite. Cea mai ieftină variantă este imprimarea pe hârtie standard. Aceasta este cunoscută și sub denumirea de hârtie „de copiator”, fără pretenţii ridicate de calitate. Aceasta poate avea gramaje cuprinse între 70 şi 85 g/mp, poate fi mată sau lucioasă, și poate fi folosită pentru tipărire alb-negru sau color, în special în cazul printurilor de mici dimensiuni, pentru birou.

Pentru printuri pe hârtie pentru campaniile de publicitate (afișe, postere, poze etc), dacă nu se dorește folosirea unei hârtii speciale sau a unui print pe canvas, este recomandat să fie folosită un tip de hârtie ceva mai groasă, cu un gramaj de peste 90g/mp sau chiar 120g/mp. Cu cât îți dorești o calitate mai mare pentru printul tău pe hârtie, și în funcție de destinația produsului final, cu atât e nevoie să folosești o hârtie cu gramaj mai mare, care poate ajunge la 180g/mp.

Cum alegi hârtia potrivită

Hârtia pentru print indoor beneficiază de o suprafaţă special tratată pentru depunerea optimă a cernelii, iar în alegerea celei mai bune variante pentru printul tău trebuie luați în considerare mai mulți factori: prelucrarea suprafeței de printat, luminozitatea, gradul de alb și opacitatea. Toate acestea sunt esențiale, deoarece afectează compunerea și calitatea imaginilor tipărite.

Mai multe detalii...
Odată ce ai făcut alegerea potrivită pentru printul tău pe hârtie, noi îți garantăm o calitate superioară pentru orice print pe hârtie -datorită echipamentelor de ultimă generație pe care le folosim. Grafica ta va fi reprodusă cu fidelitate, iar culorile fotografiei tale printate, a posterului sau afișelor tale, vor fi vii și durabile. Te vei bucura, astfel, de imagini strălucitoare care, cu siguranță, vor lumina spațiul în care vor fi expuse sau vor îmbrăca într-un mod profesionist mesajul tău de comunicare.
  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp