Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Print Indoor - ExpoSystem.ro - Executie in 2h de la BT

Print tapet

Imprimare pe hârtie specială de tapet, care poate fi aplicată pe perete. Două variante de producție: hârtie cu autoadeziv sau hârtie de tapet normală. Dimensiuni variabile, max 150 cm x 50 m.

Print hârtie

Variantă economică pentru printul indoor, datorită prețului scăzut al materialului. Produsul se caracterizează printr-o durată de viață redusă.

Print afișe

Hârtie fotografică de foarte bună calitate. Printul se caracterizează prin calitate superioară a imaginii. Afișe de mici sau mari dimensiuni.

Print polipropilenă

Material sintetic, recunoscut pentru rezistența la factori mecanici, durată de viață îndelungată. Print indoor de o calitate superioară, ideal pentru sisteme expoziționale de dimensiuni medii.

Print hârtie glossy

Hârtie foto cu finisaj lucios, dă un aer rafinat și profesionist printului tău indoor. Potrivit pentru realizarea posterelor și afișelor tale.

Print canvas

Material ușor texturat, folosit pentru reproducerea de tablouri sau imagini în culori vii, la un preț redus.

Print stickere

Material sintetic, rezistent în timp, dar și la diferențe de temperatură și raze UV . Calitate superioară a printului, suprafață plată perfectă la colantare, nu face pungi de aer.

Print photo paper

Hârtie fotografică specială, lucioasă sau mată, care asigură o calitate superioară a printului indoor.

Print postere

Print indoor de mici sau mari dimensiuni, realizat pe hârtie lucioasă, de foarte bună calitate. Durată de viață crescută.

Print indoor de la ExpoSystem

Print indoor – Fie că vrei să-ți decorezi casa, biroul, localul, săli de conferințe sau de spectacole, vitrine sau pur și simplu vrei să-ți personalizezi automobilul sau standul expozițional, cea mai la îndemână soluție o reprezintă, fără doar și poate, modalitatea de print indoor. Este vorba, după cum îi spune și numele, de un mod de imprimare pentru spații interioare, diferența față de printul outdoor fiind dată de materialele folosite – atât de tipul de cerneală cât și de hârtie.

Pentru print indoor, folosim cerneală pe bază de apă, care – tocmai din cauza compoziției – nu este rezistentă la apă, iar hârtia pe care se imprimă este, de asemenea, nerecomandată pentru afișare outdoor. Pentru materialele astfel imprimate putem oferi, însă, laminare – proces ce constă în aplicarea unei folii transparente peste imaginea printată, care îi conferă printului protecție sporită și rezistență ridicată la factorii mecanici sau la razele UV.

Calitate excepțională pentru printul tău indoor

Printul digital indoor poate fi folosit pe o gamă largă de sisteme de expunere sau afișaj, de la afișe și postere, stickere, photo paper și canvas, hârtie simplă, hârtie glossy, polipropilenă sau tapet. Prin echipamentele de ultimă generație pe care le folosim, îți putem garanta că printurile indoor realizate de noi vor avea o calitate excepțională.

Este vorba însă numai de produse ce pot fi expuse în interior, tipul de hârtie și de cerneală folosit nerecomandându-le pentru expunerea outdoor. Pentru a te bucura de rezoluție ridicată a printului tău indoor, este nevoie, bineînțeles, de o grafică pe măsură, calitatea la care echipamentele noastre vor scoate imaginea ajungând până la 2400 dpi.

Reguli de machetare pentru print indoor

În funcție de necesitățile tale de afișare și de mărimea printului indoor dorit, orice grafician ar trebui să respecte câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de la 50 – 100 de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Bineînțeles, pentru un print indoor de calitate, textele și elementele grafice trebuie convertite în format vectorial. Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iar dacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

Detalii tehnice

Garantăm o calitate superioară a printurilor tale indoor, datorită echipamentelor de ultimă generație pe care le folosim. Grafica ta va fi reprodusă cu fidelitate, iar culorile afișajului vor fi vii și durabile. Trebuie spus că cerneala folosită pentru print indoor este pe bază de apă, ceea ce înseamnă că nu este rezistentă la apă, iar hârtia pe care se imprimă este, de asemenea, perisabilă și nerecomandată pentru afișare outdoor.

Pentru materialele astfel imprimate putem oferi, însă, laminare – proces ce constă în aplicarea unei folii transparente peste imaginea printată, care îi conferă printului protecție sporită și rezistență ridicată la factorii mecanici sau la razele UV.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp