Print mesh se remarcă prin dimensiunile impresionante la care poate ajunge. Practic, este vorba de imprimare pe un material foarte rezistent (poliplan), care este perforat. Asta tocmai pentru a putea conferi vizibilitate de la distanțe mari și foarte mari mesajului tău publicitar. Un alt avantaj al acestui tip de print este cerneala folosită, 100% ecologică, pe bază de eco-solvent. Aceasta îi garantează rezistență la apă, soare și condiții meteo extreme.

Mai multe detalii...
Mai mult, perforațiile din material îi asigură printului mesh rezistență în caz de vânt puternic. Este fabricat din același material rezistent din care sunt făcute și bannerele și alte printuri outdoor de mari dimensiuni, însă ceea ce îl deosebește de acestea este greutatea redusă și ușurința cu care poate fi manevrat. Un print mesh poate avea o durată de viață de până la 2 ani de zile.

 

 

Printul meshnu doar va decora spațiul unde este expus, ci va atrage atenția potențialilor tăi clienți, principala lui menire fiind aceea de a-i aduce în magazinul tău sau a-i face să reacționeze la mesajele tale. Este bine știut faptul că mesh-ul reprezintă o unealtă puternică în publicitate și în identificarea de brand, și tocmai de aceea imaginea și mesajul imprimate pe el sunt foarte importante.

Fiind vorba despre un print outdoor de mari dimensiuni, pentru realizarea unui mesh trebuie respectate câteva reguli clare de machetare. Cu siguranță orice imagine va arăta impecabil dacă va fi realizată la o rezoluție de 300 dpi pe un plan întreg 100%, 1:1, însă dacă spațiul de expunere este larg și ai nevoie de vizibilitate de câteva sute de metri, atunci și rezoluția graficii va trebui să crească.

Mai multe detalii...
Avem nevoie, așadar, degrafică în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.
  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp