Print polipropilenă – Suport pentru printul indoor, polipropilena este, de fapt, un material sintetic, recunoscut pentru rezistența sporită pe care o are la factori mecanici, dar și pentru durata de viață îndelungată, atâta timp cât este depozitată în condiții corespunzătoare, ferită de umiditate sau de razele directe ale soarelui.

Mai multe detalii...
Cel mai adesea, printul pe polipropilenă este folosit pentru sisteme expoziționale de dimensiuni medii, care vor fi exclusiv folosite în interior. Este vorba despre sisteme tip roll-up, diferite bannere sau ambalaje. Este un suport sintetic, foarte rezistent la factori mecanici, rigid și cu o durabilitate de viață foarte mare. Asta îl face alegerea perfectă atunci când vrei ca sistemul tău expozițional să se desfășoare pe o suprafață plană și, mai mult, să-și păstreze forma timp îndelungat.

Fiind imprimat cu cerneală pe bază de apă, un print pe polipropilenă nu va rezista la condiții de exterior, astfel că acest tip de produs este menit pentru a fi folosit exclusiv în interior. De asemenea, este recomandat să fie ferit de razele soarelui și de umiditate în exces. Cu toate acestea, vorbim despre un material foarte rezistent care îți va reflecta așa cum îți dorești pentru afacerea ta culorile vii și textura deosebită a graficii.

Mai multe detalii...
Pentru a te bucura de rezoluție ridicată a printului pe polipropilenă, este nevoie, bineînțeles, de o grafică pe măsură. Calitatea la care echipamentele noastre vor scoate imaginea ajungând până la 2400 dpi. Printul pe polipropilenă se detașează în categoria printurilor indoor prin faptul că materialul folosit reușește să redea culorile la o intensitate ridicată.

Garantăm o calitate superioară a printurilor tale indoor, datorită echipamentelor de ultimă generație pe care le folosim. Grafica ta va fi reprodusă cu fidelitate, iar culorile afișajului vor fi vii și durabile. Te vei bucura, astfel, de o imagine strălucitoare care, cu siguranță, îți va îmbrăca mesajul într-o formă atractivă pentru clienții tăi.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp