Print PVC rigid se caracterizează în primul rând prin rigiditatea materialului. Acesta conferă rezistență și stabilitate printului tău outdoor. Mai mult, datorită proprietăților pe care le are acest material, calitatea imaginii imprimate va fi net superioară altor modalități de print.

Un avantaj al unui print PVC rigid este dat de faptul că este un material foarte ușor. În același timp este extrem de rezistent, ceea ce îl face lejer de transportat, de mutat și de montat. Poate fi imprimat cu ușurință pe ambele părți. Astfel beneficiezi de vizibilitate mărită pentru afișajul tău outdoor cu eforturi financiare minime.

Mai multe detalii...
Foliile pe care le utilizăm pentru print rigid pot fi de mai multe feluri – lucios sau mat, alb, transparent, antireflex etc. De asemenea, diferă și grosimea materialului, de la 0,15 mm până la 1 mm. În funcție de necesitățile tale de expunere outdoor, echipa noastră de profesioniști te va ajuta să faci alegerea potrivită atunci când îți dorești un print PVC rigid.

Print PVC rigid poate fi folosit pentru majoritatea sistemelor de expunere outdoor – de la afișe și postere, display-uri, roll-up-uri și bannere sau rame click de prezentare.

Suportul folosit pentru acest tip de print – PVC rigid – este rezistent la condițiile de exterior și reprezintă alegerea potrivită pentru expunerea mesajelor tale de marketing. Este important de spus și faptul că plotter-ul folosit pentru print PVC rigid îți oferă posibilități aproape nelimitate atât în privința graficii imprimate cât și a dimensiunilor produsului rezultat.

Reguli de machetare pentru print PVC rigid

Grafica și textele pentru orice print PVC rigid de calitate sunt esențiale. Acestea trebuie convertite în format vectorial. Așteptăm de la tine grafica în format PDF, TIF, sau orice alt tip de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Pentru culori excepționale, de calitate fotografică, folosește gama CMYK, iardacă ai nevoie să obții o culoare specială, trimite-ne de asemenea și o mostră de referință printată sau codul PANTONE.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp