Print stickere – Este un print pe material sintetic autocolant, rezistent în timp, dar și la diferențe de temperatură și raze UV . Poate fi folosit atât pentru print indoor cât și outdoor. Garantăm calitatea superioară a printului, dată printre altele de suprafață plată perfectă la colantare, care nu face pungi de aer.

Mai multe detalii...
Cu printul pentru stickere îți poți personaliza într-un mod original și ieftin afacerea, produsul având o durată de viață îndelungată datorită materialelor din care este fabricat. Stickerele se aplică și se desprind cu foarte mare ușurință, pot fi pretăiate după forma printului și pot beneficia, al cerere, de suport pretăiat, pentru o desprindere uşoară,

Fiind fabricate din vinil și folosindu-se cerneluri bazate pe ecosolvent, stickerele pot fi folosite atât în interior cât și în exterior, rezistența în timp odată ce au fost lipite și culorile strălucitoare garantate de acest tip de imprimare transformându-le într-o modalitate ideală de promovare a afacerii tale.

 

Printul pentru stickere se evidențiază în gama produselor de promovare prin faptul că pot lua orice formă, pot fi oricât de mari sau de colorate simți că trebuie să fie pentru promovarea afacerii tale și, mai mult decât atât, prin faptul că se face pe autocolant, conferă durabilitate în timp mesajului tău.

Calitatea printului pentru stickere este desăvârșită, iar produsul rezultat beneficiază de rezistență la apă și la zgârieturi, ceea ce îl face ideal atât pentru uzul în interior cât și în exterior. Posibilitățile de printare sunt nelimitate, fie că vorbim despre dimensiune, formă sau grafică. În general, când spui sticker te gândești la un autocolant de mici dimensiuni care spune o poveste sau transmite un mesaj. De fapt, printul pentru stickere se poate face la orice dimensiune. Pot fi mici, dar pot fi și suficient de mari încât să îmbrace un perete întreg.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp