Print tapet – Principalul avantaj al acestui produs este dat de faptul că îți poți personaliza pereții camerei, biroului sau showroom-ului cu imaginile alese de tine, la o calitate desăvârșită. Fie că vorbim despre o cameră de zi, unde putem îmbrăca pereții cu imagini calmante sau, dimpotrivă, strălucitoare, fie că personalizăm un showroom cu mesajele promoționale care ne avantajează sau, pur și simplu, dăm un aer nou camerei copiilor, cu un print tapet animat și colorat, acest tip de produs cu siguranță va face furori și va schimba starea de spirit al tuturor celor care îl vor admira.

Mai multe detalii...
Această modalitate de print indoor constă, de fapt, în imprimarea pe hârtie specială de tapet care poate fi aplicată pe perete în două moduri, în funcție de preferințele tale. Există două variante de producție de print tapet. Pe hârtie cu autoadeziv sau pe hârtie de tapet normală, care se aplică pe perete cu adeziv special pentru tapet, care se găsește în comerț.

Un alt avantaj al acestui print constă în faptul că poți comanda produsul la dimensiuni variabile. Hârtia de print tapet are o lățime maximă de 150 cm și o lungime de 50 de metri. Acesta poate fi aplicat cu ușurință pe orice tip de perete, existând două variante de producție.Fie cu autoadeziv, pentru o montare ușoară și fără efort, fie pe hârtie de tapet normală, care va fi lipită cu adeziv, ca și tapetul obișnuit.

Mai multe detalii...
Print tapetul este imprimat cu ajutorul unor cerneluri bazate pe ecosolvent, ecologice și non-toxice. Acestea este recomandat pentru imprimarea de tapet ce va putea fi expus în camerele celor mici, în spitale sau grădinițe. Hârtia pe care se realizează printul este rezistentă, iar calitatea imprimării este garantată. În plus, produsul va avea o durată de viață de până la câțiva ani și va avea o rezistență superioară la zgârieturi sau alți factori exteriori.
  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp