Modalitate „cool” de „îmbrăcare” a vitrinelor sau ferestrelor de la casă sau birou. Print Window Graphics conferă vizibilitate și eleganță afacerii tale. Reprezintă, de asemenea, o metodă la îndemână de a personaliza geamurile. Principalul avantaj este dat de faptul că, din afară, oprește vizibilitatea în interior, dar din interior te poți bucura de lumina naturală a zilei.

Mai multe detalii...
Print Window Graphics poate fi folosit, de asemenea, pentru a autocolanta geamurile mașinii tale. Te vei bucura de vizibilitate maximă iar cei din jur neputând pătrunde cu privirea în interiorul autovehiculului. Poate fi aplicat cu foarte mare ușurință pe orice tip de geam. Este caracterizat de rezistență în timp dar și la zgârieturi.

Practic, acest tip de print indoor / outdoor reprezintă un sticker care se va lipi pe geamuri, obținut dintr-un material de primă mână, care să nu se șteargă cu ușurință dar care să se curețe fără efort. Cu un astfel de Print Window Graphics poți personaliza cu logo-ul tău sau cu un design vesel și prietenosvitrinele spațiului comercial sau biroului tău, poți crea reclamă în alte spații partenere sau, pur și simplu, poți da viață ferestrelor din casă sau de la birou și poți crea imagini care să le înveselească.

Mai multe detalii...
Materialul pe care este imprimat printul WindowGraphics se lipește ușor și se curăță fără efort. Iar atunci când vei simți nevoia să îl îndepărtezi, o vei face foarte ușor iar geamul nu va fi afectat.

Print Window Graphics poate fi tăiat în forma graficii alese de tine, astfel că va face, pur și simplu, parte din decor și va părea ca aparținând în totalitate spațiului pe care îl „îmbracă”. Materialul din care este confecționat este rezistent la apă și garantează o durată de viață îndelungată. Mai mult, în funcție de necesitățile tale de expunere, acesta poate lua orice formă și poate fi imprimat la orice dimensiune.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp