În perioada sezonului estival, promovarea este una din preocupările de bază ale proprietarilor de afaceri de orice fel. Dacă vrei să-ți prezinți ofertele și produsele într-un stil elegant, ai la îndemână două modalități eficiente. Masa sampling, pentru vizibilitate și rama click, pentru culoare.

Masa sampling = stil și eleganță în promovare

Pentru o promovare cu stil, alege un produs premium în categoria sistemelor expoziționale! Masa sampling completează cum nu se poate mai bine standul tău de prezentare de la orice târg sau expoziție de profil. Aceasta poate fi folosită atât în interior cât și în exterior, principalul său atu fiind acela că îi conferă vizibilitate brandului tău.

Atunci când folosești masa sampling pentru promoțiile tale, creezi practic un afișaj portabil „eye-catching”, la prețuri accesibile, în culori strălucitoare și în format mare! Masa sampling se va remarca întotdeauna prin design-ul atrăgător, fiind concepută să inspire încredere și profesionalism.

Rama click = vizibilitate și culoare în promovare

Rama click poate fi folosită pentru semnalizarea unei oferte speciale sau pentru prezentarea unui produs nou. Este recomandată pentru spații de expunere reduse (baruri, magazine etc), sau atunci când bugetul de marketing este limitat.

Rama click va reuși cu siguranță să atragă atenția atunci când va fi amplasată la loc vizibil la intrarea în magazinul sau terasa ta, în bar sau în restaurant. Este un produs elegant, cu un impact puternic asupra clienților tăi.

× WhatsApp