Începutul sezonului cald reprezintă o perioadă propice pentru orice tip de afacere. Aduce cu el oportunitatea folosirii de metode de promovare outdoor pentru mai multă vizibilitate. Acest canal de marketing se remarcă în primul rând prin implicarea consumatorilor în mod direct, prin utilizarea de culori, umor și claritate.

Există o gamă largă de metode de promovare outdoor, de la sisteme portabile printate pe material textil, hârtie sau polipropilenă, până la bannere și display-uri publicitare electronice. Vom studia mai jos fiecare dintre aceste sisteme, pentru a vedea care este cea mai bună metodă de promovare outdoor pentru sezonul cald.

Standuri de expunere pentru promovare outdoor

Sunt deopotrivă accesibile ca preț și potrivite pentru orice tip de afacere. Și asta pentru că le poți expune afară, fără alte costuri, și îți poți promova ofertele și mesajele publicitare într-un mod direct. Gama de standuri de expunere pentru promovare outdoor cuprinde steaguri personalizate, rame click, people stopper etc.

Oricare dintre aceste produse reprezintă o investiție care merită fiecare bănuț. Popularitatea lor crește pe zi ce trece și îți poți da seama de asta după numărul lor tot mai mare de pe străzi și trotuare. Dacă nu ții pasul și nu folosești, la rândul tău, standuri de expunere pentru promovare outdoor, riști să fii surclasat de toți competitorii și să pierzi întreaga vizibilitate în rândul clienților potențiali.

Bannere și display-uri publicitare electronice
O metodă de promovare outdoor destul de controversată, deoarece impactul lor asupra consumatorilor nu poate fi măsurat. Atât printul de bannere cât și închirierea de display-uri publicitare electronice sunt pe cât de costisitoare ca preț pe atât de neconcludente în relația directă cu potențialii clienți.
Publicitate „mobilă”
Ideal de folosit în sezonul cald, mai ales dacă ai o terasă în Centrul Vechi, publicitatea „mobilă” constă în transmiterea ofertelor tale prin mesaje scrise către cei care tranzitează zona unde te afli. Este o metodă de promovare outdoor care se bazează pe spionajul clienților și, de aceea, este destul de controversată.
De ce să folosești vara aceasta metode de promovare outdoor

Ai șanse reale să atingi o audiență mărită pentru ofertele tale

Îți umanizezi brand-ul prin intermediul mesajelor comice

Te adaptezi trend-ului actual

Îți comunici eficient mesajul publicitar

Atragi clienți noi cu promoții/ oferte

× WhatsApp