ProdusSistem Ramă click B1Print Ramă Click B1
Preț25 € + TVA5.5 € + TVA

Descriere Ramă Click B1

Reprezintă cea mai mare variantă de prezentare a unui afiș. O ramă click B1 reprezintă alegerea ideală pentru prezentarea ofertelor tale, atunci când spațiul îți permite afișarea unui print cu o înălțime de 1 metru.Ideală pentru locații medii – cafenele, baruri, magazine, rama click B1 îți conferă vizibilitate, tocmai prin dimensiunile mari, și reprezintă alegerea ideală pentru promovarea noutăților pe care vrei să le faci cunoscute, atunci când nu beneficiezi de un buget substanțial de publicitate. Rama click B1 încadrează un print de dimensiuni mari, 707x 1000mm.

O astfel de ramă conferă în primul rând vizibilitate, prin dimensiunea printului pe care îl încadrează. În plus, rama click este ușor de transportat, manevrat și montat. Poate atrage cu ușurință atenția asupra promoțiilor sau a noutăților pe care le oferi, dacă va fi amplasată într-un loc vizibil, la intrarea în magazinul sau terasa ta, în bar sau în restaurant.

Pe scurt, este vorba de o ramă estetică tip snap, prevăzută cu un sistem de schimbare rapidă a printului, elegantă și cu un puternic impact asupra clienților tăi.

Mai multe detalii...

Din ce este fabricată o Ramă Click B1?

Rama click B1 este confecționată dintr-un material foarte ușor și rezistent – aluminiu anodizat, iar suprafața de expunere este din plastic protejat de o folie groasă antireflectorizantă, care o ferește de distrugere. Aceasta poate fi personalizată cu autocolant autoadeziv sau, pur și simplu,cu orice fel de print care se va prinde foarte ușor datorită sistemului click.Practic, rama click B1 fixează printuri cu dimensiuni de 707x 1000mm.

Ramă Click B1 - Montaj rapid

logo exposystem

Pentru montajul unei rame click nu este nevoie de mai mult de o persoană, fiind vorba practic de un cadru din aluminiu care închide printul cu reclama ta prin sistemul tip click. Rama va putea fi agățată cu ușurință pe orice perete sau stâlp din interiorul spațiului tău – care îți conferă suprafața necesară și, fiind ușoară și portabilă, va putea fi mutată oriunde și oricând, cu minimum de efort.

Scopul acesteia este de a face cunoscute ofertele magazinului sau localului tău, de a prezenta diferite produse sau, pur și simplu, de a afișa orice tip de texte sau imagini de promovare.

Reguli de machetare Ramă Click B1

Macheta .EPS

Descarca macheta pentru Ramă Click B1

Macheta .Ai

Descarca macheta pentru Ramă Click B1

Pentru personalizarea unei rame click, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

Dimensiuni colet Ramă Click B1

L: 75cm | H: 105cm | A: 2cm | greutate - 3.6 Kg.
× WhatsApp