Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Rama Click - Expo Sisteme - Livrare - O zi lucrătoare

Ce este o ramă click?

Rama click este, poate, cel mai la îndemână sistem de semnalizare a unei oferte sau de prezentare a unui produs. Este ideal atunci când spațiul tău de expunere este redus, iar bugetul limitat. Practic, este vorba despre o ramă fabricată din aluminiu anodizat. Aceasta fixează afișe, printuri, fotografii cu dimensiuni ce variază între 210 x 297 mm și 707 x 1000 mm.

Folosirea unei rame click îți conferă vizibilitate, atunci când este amplasată într-un loc cu vizibilitate pentru clienții tăi. Dar și confort, fiind cât se poate de ușor de transportat, manevrat și montat. Ideală de folosit pentru anunțarea promoțiilor sau a noutăților pe care le oferi. Rama click va reuși cu siguranță să atragă atenția atunci când va fi amplasată la loc vizibilla intrarea în magazinul sau teras ta, în bar sauîn restaurant.

Mai multe detalii...

Rama click este, practic, un cadru din aluminiu prevăzut cu sistem click de prindere a reclamei tale. Aceasta poate fi foarte ușor agățată pe perete. Fiind ușoară și portabilă, va putea fi mutată oriunde și oricând, cu minimum de efort.Scopul acesteia este de a face cunoscute ofertele magazinului sau localului tău sau de a prezenta diferite produse. Pur și simplu puteți afișa orice tip de texte sau imagini de promovare.

Ramele click pe care le oferim sunt fabricate din aluminiu anodizat, iar fața de expunere este confecționată din plastic. Aceasta poate fi personalizat cu autocolant autoadeziv printat sau pur și simplu poate fi atașat orice fel de print (protejat de o folie groasă antireflectorizantă, care o ferește de distrugere).

Pe scurt, este vorba de o ramă estetică tip snap, prevăzută cu un sistem de schimbare rapidă a printului. Este o ramă elegantă și cu un puternic impact asupra clienților tăi.

Reguli de machetare pentru Rama Click

Pentru personalizarea unei rame click, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru rama ta click, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru o ramă click este de o zi lucrătoare. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru.Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea produselor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client.Produsul ajunge la tine în maximum2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Întrebări frecvente despre Rama Click

La ce poate fi folosită o Rama Click?

Rama click este cel mai des folosită pentru a face cunoscute ofertele unui magazin sau ale unui local, pentru a prezenta diferite produse sau, pur și simplu, pentru a afișa orice tip de texte sau imagini de promovare. Astfel, cele mai dese locații în care se întâlnesc ramele click sunt barurile și cafenelele, dar și magazinele de orice fel.

Rama are o înălțime ce poate ajunge la 1 metru. O ramă click își găsește cu siguranță locul potrivit atât într-un spațiu indoor, cât și outdoor. Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la prețuri minime și la o calitate desăvârșită.

Din ce este fabricată o Ramă Click?

Ramele click pe care le oferim sunt fabricate din aluminiu anodizat. Fața de expunere este confecționată din plastic ce poate fi personalizat cu autocolant autoadeziv printat sau pur și simplu poate fi atașat orice fel de print (protejat de o folie groasă antireflectorizantă, care o ferește de distrugere).

Schimbarea printului se poate face repede și ușor datorită ramelor click cu care este prevăzut sistemul.

Cât de ușor se montează?

Practic, pentru a monta o ramă click nu ai nevoie decât de sistem și de un loc de afișaj, cât mai la vedere. Tocmai de aceea, rama click reprezintă un element publicitar preferat pentru ușurința cu care poate fi manevrat și mutat în diferite locuri. Iar sistemul click de prindere a printului garantează că produsul poate fi folosit de oricine, cu foarte mare lejeritate.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi o ramă click de la Cube Media, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

× WhatsApp