ProdusRoll-Up 120Refacere print roll-up 120
Preț53 € + TVA30 € + TVA

Descriere Roll-Up Banner 120

Un roll-up 120 poate fi descris ca unul dintre cele mai economice și de impact metode de prezentare a unui mesaj. Este un PRODUS PREMIUM din gama sistemelor expoziționale, fiind totodată și unul dintre cele mai populare și mai bine vândute produse promoționale.

Dacă vei folosi un roll-up120 în cadrul unei conferințe sau la o prezentare, standul tău expozițional se va bucura garantat de un puternic impact vizual. Asta și datorită design-ului atractiv și al mesajului simplu și concis care are puterea de a crea instantaneu o legătură strânsă cu privitorul.

Mai multe detalii...
Avantajul principal al folosirii unui roll-up120 constă în vizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, el spune povestea afacerii tale la o singură privire.

 

Din ce este fabricat un roll-up?

Practic, un roll-up120este compus dintr-un sistem de aluminiu care îl face foarte ușor de transportat, plus un print pe polipropilenă cu design-ulales de tine. Acest tip de material este cel mai indicat pentru un roll-up, deoarece este solid, flexibil și ușor și garantează o calitate superioară a printului. Este, de obicei, recomandat a fi folosit în interior. Produsul este tipărit cu ajutorul unor vopseluri speciale, pe bază de apă, fără miros, care sunt non-toxice și foarte rezistente la razele UV.

Un roll-up este similar cu un ecran de film, dar portabil. Aceste ecrane au un mecanism de recul, care permit produsului să fie retractat cu ușurință în baza unității.

Roll-Up 120 - Montaj rapid

După procesul de tipărire, polipropilena se introduce, cu grijă, de către echipa noastră, în sistemul de aluminiu tip roll-up potrivit mărimii produsului ales de tine. Printul se va afla sub tensiune, astfel că îl poți strânge și desface fără probleme ori de câte ori vei avea nevoie. Mai mult, acesta va arăta impecabil, fără a face cute sau a prezenta alte imperfecțiuni.

Un roll-up120 se montează în mai puțin de un minut, prin tragerea lui din sistem pe verticala și prin prinderea printului de barele de sprijin din spatele sistemului.

Reguli de machetare Roll-Up 120

Macheta .PDF

Descarca macheta pentru roll-up 120

Pentru personalizarea unui roll-up120, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru roll-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Roll-Up 120

Dimensiuni: L: 125cm; H: 11cm; A: 10cm; greutate - 3 Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de roll-up cât și bețele de susținere necesare montării lui. În plus, toate sistemele de tip roll-up vin cu geantă de transport cu mânere.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
× WhatsApp