Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Roll-Up Dublu 85 - Expo sisteme - Producție - o zi lucrătoare
ProdusRoll-Up Dublu 85Refacere print Roll-Up Dublu 85
Preț75 € + TVA48 € + TVA

Descriere Roll-Up Dublu 85

Spre deosebire de un roll-up 85 simplu, Roll-Up Dublu 85 beneficiază – așa cum îi spune și numele – de dublă față; cu alte cuvinte, este vorba de două printuri personalizate, care ies dintr-o casetă de aluminiu. Acestea sunt pretensionate și se fixează în poziție verticală de tija din aluminiu cu care este prevăzut sistemul.

Roll-Up Dublu 85 permite o vizualizare a standului din ambele direcții, fiind foarte util pentru expunere în calea fluxului de vizitatori. Asta face din acest tip de roll-up o variantă ieftină dar de impact pentru prezentarea oricărui mesaj.

Prin folosirea unui Roll-Up, standul tău sau prezentarea ta din cadrul unei conferințe beneficiază garantat de un puternic impact vizual. Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează instantaneu o legătură strânsă cu privitorul, încă de la prima vedere.

Mai multe detalii...
Cu alte cuvinte, avantajul principal al folosirii unui roll-up constă învizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, un roll-upspune povestea afacerii tale la o singură privire; pe două părți.

Din ce este fabricat un Roll-Up Dublu 85?

Practic, un Roll-Up Dublu 85 este compus din două printuri personalizate, care ies dintr-o casetă de aluminiu. Acestea sunt pretensionate și se fixează în poziție verticală de tija din aluminiu cu care este prevăzut sistemul.

Acest tip de material este cel mai indicat pentru un roll-up, deoarece este solid, flexibil și ușor și garantează o calitate superioară a printului. Este, de obicei, recomandat a fi folosit în interior. Produsul este tipărit cu ajutorul unor vopseluri speciale, pe bază de apă, fără miros, care sunt non-toxice și foarte rezistente la razele UV. 

Roll-Up Dublu 85 - Montaj rapid

Cele două printuri ale unui Roll-Up Dublu 85  se află sub tensiune, astfel că le oțistrânge și desface fără efort ori de câte ori vei avea nevoie. Mai mult, acesta va arăta impecabil, fără a face cute sau a prezenta alte imperfecțiuni.

Un Roll-Up Dublu 85 se montează în mai puțin de un minut, prin tragerea printurilor din sistem pe verticalăși prin prinderea printului de tija din aluminiu cu care este prevăzut.

Reguli de machetare Roll-Up Dublu 85

Macheta .PDF

Descarca macheta pentru Roll-Up Dublu 85

Pentru personalizarea unui Roll-Up Dublu 85, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru roll-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Roll-Up Dublu 85

Dimensiuni: L: 92cm; H: 11cm; A: 28cm / greutate - 4Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de roll-up cât și bețele de susținere necesare montării lui. În plus, toate sistemele de tip roll-up vin cu geantă de transport cu mânere.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
× WhatsApp