Roll-Up - Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare! Produsele roll-up oferite au un design atrăgător, fiind concepute să inspire încredere și profesionalism.

În plus, printul unui rollup poate fi schimbat cu ușurință – în funcție de anotimp, spre exemplu. Pentru diferite evenimente pe care le organizezi, pentru a promova noi produse sau pentru servicii și mesaje publicitare noi.

Fiind foarte ușor (aproximativ 2 kg), un sistem tip rollup poate fi transportat oriunde și manipulat fără probleme. Produsul este prevăzut cu o geantă de mână de dimensiuni reduse și poate fi montat în mai puțin de un minut.

Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, un rollup este ușor de transportat și de montat. Poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu și oferă vizibilitate crescută pentru afacerea ta sau pentru produsele tale.

Reguli de machetare pentru roll-up

Pentru personalizarea unui rollup, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial. Iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru rollup-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un roll-up este de două ore. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea roll-up-urilor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 24 de ore de la comanda fermă, în București, și în 48 de ore, oriunde în țară. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Întrebări frecvente despre roll-up

Ce este un roll-up?

Un rollup clasic este cel mai economic și de impact mod de a prezenta un mesaj. Este un PRODUS PREMIUM din gama sistemelor expoziționale, fiind totodată și unul dintre cele mai populare și mai bine vândute produse promoționale.

Prin folosirea unui rollup, standul tău sau prezentarea ta din cadrul unei conferințe beneficiază garantat de un puternic impact vizual. Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează instantaneu o legătură strânsă cu privitorul. Cu alte cuvinte, avantajul principal al folosirii unui roll-up constă în vizibilitatea sporită pe care o conferă. Pe scurt, un roll-up spune povestea afacerii tale la o singură privire.

Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, cu un buget redus și la o calitate desăvârșită.

La ce poate fi folosit?

Roll-up-ul reprezintă soluția portabilă ideală pentru târguri și evenimente. Produs premium, un rollup cu siguranță va da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional. Pot fi folosite în cadrul prezentării tale sau la o conferință. De asemenea, acesta este ideal pentru promovarea unui produs sau a unei afaceri.  Este folosit pentru sporirea vizibilității birourilor sau spațiilor aflate în interiorul unor clădiri de birouri, mall-uri etc.

Îl poți folosi pentru prezentarea firmei tale, pentru promovarea discounturilor pe care le oferi sau a evenimentelor pe care le organizezi. Un rollup are avantajul principal de a putea expune informații de interes, imagini grăitoare pentru afacerea ta și date de contact într-un spațiu foarte vizibil.

Din ce este fabricat un roll-up?

Practic, un roll-up este compus dintr-un sistem de aluminiu care îl face foarte ușor de transportat, plus un print pe polipropilenă cu design-ul ales de tine. Acest tip de material este cel mai indicat pentru un roll-up, deoarece este solid, flexibil și ușor și garantează o calitate superioară a printului. Este, de obicei, recomandat a fi folosit în interior. Produsul este tipărit cu ajutorul unor vopseluri speciale, pe bază de apă, fără miros, care sunt non-toxice și foarte rezistente la razele UV.

Un roll-up este similar cu un ecran de film, dar portabil. Aceste ecrane au un mecanism de recul, care permit produsului să fie retractat cu ușurință în baza unității.

Cât de ușor se montează?

După procesul de tipărire, polipropilena se introduce, cu grijă, de către echipa noastră, în sistemul de aluminiu tip roll-up potrivit mărimii produsului ales de tine. Printul se va afla sub tensiune, astfel că îl poți strânge și desface fără probleme ori de câte ori vei avea nevoie. Mai mult, acesta va arăta impecabil, fără a face cute sau a prezenta alte imperfecțiuni.

Roll-up-ul se montează în mai puțin de un minut, prin tragerea lui din sistem pe verticala și prin prinderea printului de barele de sprijin din spatele sistemului.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de roll-up cât și bețele de susținere necesare montării lui. În plus, toate sistemele de tip roll-up vin cu geantă de transport cu mânere.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Poate fi expus afară?

Fiind printat cu cerneală pe bază de apă, roll-up-ul nu va rezista la condiții de exterior, astfel că acest tip de produs este menit pentru a fi folosit exclusiv în interior. De asemenea, este recomandat să fie ferit de razele soarelui și de umiditate în exces.

Dacă îți dorești un roll-up care se poate folosi și afară, ne poți contacta pe e-mail sau la telefon. Echipa noastră de profesioniști îți vor oferi o soluție și o cotație de preț în cel mai scurt timp.

Ce durată de viață are un roll-up?

Atâta timp cât este depozitat corespunzător și este folosit în standardele prevăzute de particularitățile acestui tip de produs, un roll-up poate fi folosit până la câțiva ani. Este recomandat ca acesta să fie depozitat corespunzător. Adică să nu stea în umiditate și să nu fie expus direct în razele soarelui sau la condiții meteo nefavorabile.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute. Noi oferim o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

Este important de notat că, atunci când comanzi un steag personalizat de la Cube Media Solutions, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp