Grafica printată pe sisteme expoziționale constituie sufletul prezentării brand-ului pe care îl reprezinți. Reprezintă unul dintre mijloacele esențiale pe care o companie se bazează atunci când dorește să atragă și să rețină atenția asupra standului său expozițional.
Tocmai de aceea, imaginea de pe diferite sisteme expoziționale trebuie să fie în primul rând bine gândită. De asemenea, este important ca aceasta să fie îngrijită, păstrată în condiții optime și ferită de murdărie, umezeală sau soare.

Când construiești sisteme expoziționale, îți dorești să fie atractive și să atragă atenția potențialilor clienți și parteneri de afaceri. Este necesar ca imaginea printată să fie plăcută privirii și de impact. Aceasta va oferi celor care o privesc dovada profesionalismului de care compania ta dă dovadă.

 

Sisteme expoziționale de impact = „vânzătorul silențios”

 

Un stand bine pus la punct cu sisteme expoziționale profesionale reprezintă un element esențial și totodată vehiculul principal al comunicării dintre un punct de vânzare/ prezentare și clienți. Cu atât mai utile afacerilor imobiliare, din domeniul turismului, asigurărilor sau auto.

Vizibilitatea dată de sisteme expoziționale crește cu cât traficul zonei unde sunt expuse este mai mare. De asemenea, trebuie avut grijă la așezarea textului din grafică, pentru a nu deveni dificil de citit. Scopul imaginii este acela de a transmite un mesaj publicitar la o singură privire.

Este importantă însă și calitatea printului pe care îl expui. De aceea, acesta trebuie depozitat cu atenție. Pentru a prelungi viața unei imagini imprimate pe un roll-up, pop-up, steag, aceasta trebuie să fie păstrată în condiții optime și ferită de murdărie, umezeală sau soare.

Câteva date statistice

 

Referitor la sisteme expoziționale, datele statistice ne spun de ce este important ca acestea să arate tot timpul impecabil. Studiile spun că 78% dintre clienți își decid viitorii parteneri de afaceri dintr-o singură privire. Este esențial, așadar, să transmitem cu ajutorul unei grafici siguranță și profesionalism.

× WhatsApp