Când te pregătești să achiziționezi sisteme expoziționale pentru un târg de profil trebuie să ai în minte 4 întrebări de bază. Ce, Unde, Când, Cum? Ele te ajută să eviți stresul, frustrarea și nereușita oricărui tip de eveniment.

Să ai cele mai bune sisteme expoziționale este esențial atunci când vine vorba de standul tău de prezentare. Nu este nimic mai neplăcut decât să ajungi la evenimentul la care te-ai înscris și să descoperi că îți lipsește ceva. Așa că pregătește-te întotdeauna pentru următorul eveniment având cele 4 întrebări în minte:

Ce îmi trebuie?

Aici trebuie să iei în calcul mult mai mult decât pregătirea de sisteme expoziționale potrivite. Trebuie să te gândești dacă ai nevoie de unelte, și care ar fi acestea. Dacă ai nevoie de transport special pentru standul tău de prezentare. Și, chiar dacă nu pare important, dacă ți se va cere permis de parcare sau de trecere pentru automobil.

Când?

Pentru ca totul să fie gata la timp, e nevoie, în primul rând, să știi de ce timp ai nevoie pentru a pune pe picioare diferitele sisteme expoziționale pe care lei-ai achiziționat. Și, bineînțeles, ora de început a târgului la care participi. Estimează durata traseului până acolo și ia în calcul cel mai rău scenariu din punct de vedere al traficului.

Unde trebuie să merg?

Acest lucru este ușor. Trebuie să știi unde trebuie să ajungi cu transportul de sisteme expoziționale. Să ai adresa corectă și, de preferat, un număr de contact al unuia dintre organizatori. Nu este un sentiment plăcut să vezi cum timpul se scurge și standul tău de prezentare se lasă așteptat. Mai ales dacă tu ești cel care nu reușește să ajungă la destinație.

Cum?

Organizarea ar trebui să devină cel mai bun prieten al tău. Fă liste, adună oamenii necesari, comandă din timp gama de sisteme expoziționale de care ai nevoie. Asta ar trebui să te scutească de tensiunile de pe ultima sută de metri, de panică și consum. Și totul ar trebui să fie gata la timp, iar vizitatorii tăi să fie mulțumiți de standul tău de prezentare.

× WhatsApp