Descriere Snake Textil

Un Snake Textil este, de fapt, un perete de prezentare. Acesta va completa perfect standul tău de la orice târg, conferință sau lansare. Datorită dimensiunilor impozante, utilitatea acestui sistem expozițional constă în puterea pe care o are pentru a face impresie în rândul audienței și a atrage privirile celor din jur.

Un Snake Textil  este potrivit pentru orice tip de eveniment, adaptându-se perfect într-o multitudine de spații și locații: târguri, săli de conferințe, showroom-uri, evenimente de lansare etc. El va da un plus de culoare și atractivitate standului tău expozițional sau prezentării tale de la o conferință.

Mai multe detalii...

Din ce este fabricat un Snake Textil?

Un Snake Textil este format dintr-o structură extensibilă din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil. Ca metodă de imprimare, se folosește imprimarea directă sau cea prin sublimare, ceea ce garantează culori strălucitoare și clare, iar cernelurile folosite sunt ignifuge.

ProdusSnake Textil CurbSnake Textil DreptSnake Textil U CurbSnake Textil Semi DreptSnake Textil Semi Cub
DimensiuneL: 250 cm
H: 230 cm
L: 300 cm
H: 230 cm
L: 400 cm
H: 230 cm
L: 500 cm
H: 230 cm
L: 600 cm
H: 230 cm
Preț
*sistem + print
235 euro + TVA260 euro + TVA255 euro + TVA265 euro + TVA245 euro + TVA

Snake Textil Curb

235 euro + TVA

Snake Textil Drept

260 euro + TVA

Snake Textil U Curb

255 euro + TVA

Snake Textil Semi Drept

265 euro + TVA

Snake Textil Semi Curb

245 euro + TVA

Snake Textil - Montaj rapid

logo exposystem

Un Snake Textil este prevăzut cu o structură metalică foarte ușor de manevrat. Astfel, acesta se montează ușor și rapid (maximum 10 minute), și nu este nevoie pentru acest proces de mai mult de două persoane.

Pachetul în care vine snake-ul textil conține inclusiv o geantă rigidă cu roți, care îl face foarte ușor de transportat și manevrat.

Reguli de machetare Pop-Up Textil Curb

Macheta .PDF

Descarca macheta pentru Snake Textil

Pentru personalizarea unui Snake Textil, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru pop-up-ul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Snake Textil

Dimensiuni: L: 45cm; H: 30cm; A: 45cm / greutate: 4Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de snake textil, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

× WhatsApp