Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Stâlp de Ghidare - Expo Sisteme - Livrare - O zi lucrătoare
1 buc10 buc50 buc100 buc
37 € + TVA34 € +TVA31 € +TVA28 € +TVA

Descriere Stâlp de ghidare

Un stâlp de ghidare este cât se poate de util în delimitarea standului tău expozițional, spre exemplu. Dă o notă de profesionalism și de culoare, iar banda opritoare, în mărime de 5 cm, poate fi personalizată cu logo-ul tău, făcând ca produsul să se integreze în mod firesc în standul de prezentare de la un târg de profil, o expoziție sau o conferință.

De asemenea, produsul își dovedește utilitatea și în interiorul muzeelor sau al instituțiilor publice, principala sa utilitate fiind aceea de a ghida fluxul de vizitatori sau de a delimita anumite spații și exponate. Pe scurt, un stâlp de ghidare face parte din categoria sistemelor de tip barieră.

 

Cât de ușor se montează?

logo exposystem
Fiind un produs ușor, cu o manevrabilitate ridicată, un stâlp de ghidare poate fi montat cu ușurință, în doare câteva secunde, de o singură persoană. Pachetul în care vine stâlpul conține picioarele de fixare,banda opritoare și un dispozitiv de protejarea a bazei.

Întrebari frecvente legate de stâlpul de ghidare

Ce este un stâlp de ghidare?

Un stâlp de ghidare reprezintă cea mai la îndemână unealtă pentru a opri un grup de persoane să acceadă într-un spațiu, să atingă exponatele unui muzeu sau, pur și simplu, să ghideze fluxul de trecători sau clienți spre zonele dorite de tine.Pe scurt, un stâlp de ghidare face parte din categoria sistemelor de tip barieră.

Din ce este fabricat?

Un stâlp de ghidare este un produs pe cât de ușor, pe atât de stabil și rezistent. Este fabricat din oțel cromat,are o înălțime de 92 cm, iar lungimea benzii atinge 180 cm. Dacă ai nevoie, pentru standul tău, de o lungime mai mare, poți îmbina mai mulți stâlpi de ghidare. Fâșia textilă dintre stâlpi are o lățime de 5 cm, șipoate fi personalizată cu logo-ul tău, făcând ca produsul să se integreze în mod firesc în standul de prezentare de la un târg de profil, o expoziție sau o conferință.

La ce poate fi folosit un stâlp de ghidare?
Cu siguranță ai întâlnit în mai multe spații stâlpul de ghidare. La muzeu, în aeroport sau în gară, la cinematograf, principala lui utilitate este aceea de a ghida fluxul de persoane spre spațiul în care se desfășoară o activitate sau spre zona de interes pentru o acțiune.

 

Un stâlp de ghidare își găsește însă utilitatea și în cadrul sistemelor expoziționale, fiind numai bun pentru delimitarea standului tău expozițional. Folosirea acestuia conferă o notă de profesionalism și de culoare, iar banda opritoare, în mărime de 5 cm, poate fi personalizată cu logo-ul tău, făcând ca produsul să se integreze în mod firesc în standul de prezentare de la un târg de profil, o expoziție sau o conferință.

De ce să comanzi de la noi?
Cu o experiență de peste 5ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

 

Este important de notat că, atunci când comanzi un stâlp opritor de la noi, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

Dimensiuni colet Stâlp de ghidare

Dimensiune stâlp L: 8cm | H: 87cm | A: 8cm | greutate unitară - 7 Kg

Pentru livrarea stâlpului de ghidare folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
× WhatsApp