Participi la târguri de profil în acest sezon expozițional? Atunci ai nevoie de un stand expozițional smart, pentru atragerea de noi clienți.

Când folosești sisteme expoziționale de ultimă generație inspiri încredere și profesionalism. Orice viitor partener de afaceri sau potențial client se va lăsa ușor impresionat de un stand expozițional smart. În ce constă acesta? În soluții elegante și de impact de prezentare a brand-ului pe care îl reprezinți. Fie că e vorba de un pop-up textil. Un X-Banner. Un Expodesk sau steaguri personalizate, compania ta va beneficia de un plus de vizibilitate.

Fiecare sistem expozițional vine în husă textilă, care îl face ușor de transportat și manevrat. În plus, acestea sunt ușor de montat și demontat. Un stand expozițional smart poate fi pus pe picioare fără efort, în doar câteva minute.

Pop-Up Textil, elegant și rezistent

Pop-up Textil, fie că alegi unul curb sau unul drept, va atrage cu siguranță atenția vizitatorilor unui târg de profil. Reprezintă cea mai nouă generație de sisteme de expunere tip spider. Are o structură din aluminiu peste care se înfășoară printul textil personalizat.

De nelipsit din compoziția unui stand expozițional smart. Pop-Up Textil se poate monta și demonta în mai puțin de 1 minut.

X-Banner, stabil și vizibil

Un X-Banner reprezintă, fără doar și poate, un mod economic și de impact prin care îți poți prezenta compania, în cadrul unui stand expozițional smart. Prin amplasarea unui X-Banner, standul tău va beneficia garantat de un puternic impact vizual.

Acesta este dat de design-ul atractiv și de mesajul simplu și concis care creează o legătură strânsă cu privitorul, încă de la prima vedere.

Expodesk, profi și necesar

Prin utilitatea pe care o dovedește, un Expodesk este cât se poate de necesar în cadrul oricărui stand expozițional smart. beneficiază de un raft interior care permite depozitarea materialelor promoționale, fiind un sistem profi de expunere.

Un Expodesk este format dintr-o structură metalică extensibilă de tip spider, de care se atașează un panou din PVC personalizat.

× WhatsApp