Sugestii, sfaturi și informații utile pentru un stand expozițional de impact

 

Ai cheltuit mii de lei pe un stand expozițional și acum trebuie să atragi vizitatorii de la târgurile de profil. Acesta trebuie să fie unic, să domine spațiul unde este amplasat și să se încadreze în bugetul pe care îl ai destinat activităților de marketing.

Până acum, făceai asta cu un stand expozițional fabricat din materiale tradiționale, MDF sau aluminiu. Acestea necesitau însă costuri ridicate de fabricație și erau neprietenoase cu mediul înconjurător. O investiție proastă, cu alte cuvinte.

Din fericire, odată cu introducerea noilor materiale de producție, poți obține un stand modular cu un design deosebit și cu un impact ridicat în rândul clienților tăi. Cel mai mare avantaj al acestui produs este faptul că se montează și se demontează cu maximă ușurință. Mai mult, un stand expozițional modular poate fi refolosit în aproape orice configurație la târgurile de profil viitoare.

Cum recunoști un stand expozițional modular

 

Structura de aluminiu
Un stand modular este ușor de recunoscut, după structura din aluminiu care îl susține. Aceasta facilitează o schimbare ușoară a print-ului  cu mesajul tău publicitar. Este important dacă participi la târguri de profil la care, de obicei, vizitatorii sunt aceiași de fiecare dată.
Standuri modulare
Un stand modular este, de obicei, format din pop-up (2×3, 3×3, 4×3, curb sau drept), expodesk, masă sampling, roll-up, steaguri personalizate. Pe scurt, un stand modular reprezintă o alternativă prietenoasă cu bugetul tău de marketing, cu un impact de neegalat în rândul vizitatorilor.
× WhatsApp