Ca să eviți stresul, frustrarea și nereușita organizării unui stand expozițional de succes, este nevoie să răspunzi celor 4 întrebări din titlu. Să fii pregătit pentru orice este secretul acestei acțiuni. Nimic nu e mai rău decât să ajungi la un târg de profil și să descoperi că ai uitat lucruri, oricât de neînsemnate ar părea că sunt.

Așa că secretul constă în a răspunde celor 4 întrebări esențiale pentru un stand expozițional de succes:

Ce materiale îmi lipsesc?

Fă o listă cu următoarele 4 secțiuni:

  1. Ce sisteme expoziționale îmi trebuie?
  2. Am nevoie de permis de parcare și liberă trecere?
  3. De ce unelte am nevoie?
  4. Cu ce transport toate materialele necesare?

Când trebuie să ajung?

Împarte și această secțiune în 4:

  1. La ce oră trebuie să fie instalat acel stand expozițional?
  2. La ce oră va trebui dezinstalat?
  3. La ce oră începe și se termină evenimentul?
  4. Cât timp îți trebuie să ajungi la locație?

Unde trebuie să ajung?

Acest pas ar trebui să fie simplu. Trebuie să știi unde trebuie să transporți un stand expozițional și să o faci la timp. E suficient să cunoști numele străzii și al locației unde are loc evenimentul. Iar dacă ai și un număr de telefon al unuia dintre organizatori totul devine mult mai ușor.

Cum organizezi un stand expozițional de succes?

La prima vedere, este o întrebare care sună stupid. Dar este nevoie să știi dacă te poți descurca singur sau ai nevoie de încă una sau două persoane care să te ajute. Să pui pe picioare un stand expozițional nu este întotdeauna cel mai simplu lucru din univers.

Pentru o bună organizare, ai nevoie de liste, listuțe și listulețe. Iar fiecare organizator al unui stand expozițional ar trebui să aibă o copie. Astfel, elimini stresul și toată lumea știe ce are de făcut.

× WhatsApp