Ne aflăm în plin sezon expozițional, așa că știm cu siguranță la ce târguri urmează să participăm. Însă planificarea activității unor standuri expoziționale este esențială. Să știm cui ne adresăm și ce anume vrem să promovăm. Un produs, un serviciu sau un brand.

Atunci când știi ceea ce urmărești, este simplu. Următorul pas este să te documentezi asupra competiției. Ce standuri expoziționale folosește? Ce anume promovează? Cui se adresează? Alege-ți obiectivele, stabilește bugetul și treci la treabă.

Design-ul pentru standuri expoziționale

Primul task: crearea design-ului pentru standuri expoziționale. Aici trebuie să ai în minte faptul că o publicitate de mari dimensiuni nu e întotdeauna și cea mai bună. Fii creativ: joacă-te cu lumini, sunete, ecrane, gadget-uri la modă.

În funcție de bugetul de care dispui pentru design de standuri expoziționale, poți crea ceva uimitor. O imagine bună va crea o impresie de neuitat. Cu siguranță dorința ta va fi să ieși în evidență. Pentru asta, vei avea nevoie de materiale promoționale pe care să le oferi fiecărui trecător. Aceștia vor fi informați asupra companiei tale și vor pleca acasă cu cartea ta de vizită.

Prezența la standuri expoziționale

La fel de importantă ca participarea este și prezența unui personal amabil și specializat. Va fi nevoie ca acesta să-ți prezinte produsele, ofertele sau, pur și simplu, compania. Pune accent, așadar, pe oamenii pe care îi vei avea la fața locului. Ei îți vor duce mai departe povestea. Mai mult, poți organiza la fața locului, seminare și workshop-uri, pentru a-ți face cunoscut brand-ul.

Și nu uita: prezența la târgurile de profil cu standuri expoziționale nu se încheie când ai plecat acasă. Conexiunea creată cu potențialii clienți sau parteneri de afaceri trebuie întărită. Cu un e-mail de mulțumire și cu o prezentare în detaliu a serviciilor tale. Și cu o listă de „greșeli” in care să înveți pentru evenimentul viitor.

× WhatsApp