*Bazele nu sunt incluse în preț.

ProdusSteag Pană XLRefacere personalizare Steag Pană XL
Preț71 € + TVA41 € + TVA

Descriere Steag Pană XL 

Fără doar și poate, un steag pană XL conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Trecătorii nu pot ignora un steag care are o înălțime de 520cm, iar dacă se folosesc culori vii în grafică, fără îndoială steagul tău va fi remarcat fără probleme.

Recomandăm clienților noștri steagurile de dimensiune XL pentru a mări vizibilitatea în spațiile outdoor. Acestea pot fi folosite la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc.

Mai multe detalii...
Fiind ușor și portabil, steagul personalizat pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Din ce este fabricat un Steag Pană XL?

Pentru personalizarea unui steag pană XL folosim metoda imprimării prin sublimare, pe material textil. Steagul poate fi personalizat în moduri diverse în funcție de scopul pentru care urmează a fi folosit. Materialul textil permite trecerea aerului fără să deterioreze steagul.

Suportul pe care se montează steagul personalizat este din aluminiu și fibră de sticlă, fapt care asigură o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care vor fi expuse.

Baze steaguri

Bază Cruce - 14 € +TVA

Bază Pătrată 4Kg - 17 € +TVA

Bază Pătrată 8Kg - 34 € +TVA

Bază Țăruș - 12 € +TVA

Bază Perete - 16 € +TVA

Bază Roată - 15 € +TVA

Bază Șurub - 18 € +TVA

Colac 10 L - 7 € +TVA

Steag Pană XL - Montaj rapid

Steagul personalizat în formă de pană (XL) este foarte ușor de montat pe aproape orice suprafață. Pentru asta, există o gamă largă de baze – de la cele pentru teren plat, până la baze pentru teren denivelat. Baza țăruș este foarte utilă când steagul trebuie amplasat în nisip, la plajă, sau pe iarbă.

Mai mult, fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort.

Reguli de machetare Steag Pană XL

Macheta .PDF

Descarca macheta pentru Steag Pană XL

Pentru personalizarea unui steag pană, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru steagul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet Steag Pană XL

Dimensiuni: L: 120cm; H: 20cm; A: 16cm / greutate: 3Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de fixare a steagului pană, cât și materialul textil personalizat. În plus, toate sistemele de steag vin într-o husă textilă.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp