Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_name() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 139

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_title() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 146

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 153

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_long_description() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 160

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_features() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 167

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_pricing_for_ui() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 174

Strict Standards: Static function Automattic\Jetpack\My_Jetpack\Product::get_manage_url() should not be abstract in /home/cubemediaro/exposystem.ro/wp-content/plugins/jetpack/jetpack_vendor/automattic/jetpack-my-jetpack/src/products/class-product.php on line 181
Steaguri personalizate - Expo Sisteme - Livrare - o zi lucrătoare

Steaguri personalizate - Avantaje față de alte sisteme expoziționale

Steaguri personalizate, în formă de lacrimă sau de pană, au un design care se face ușor remarcat și atrag privirile potențialilor clienți. Un alt avantaj al acestor produse este că oferă o suprafață destul de mare care poate fi personalizată.

Mai mult, datorită materialului din care este fabricat, aceste steaguri personalizate au o durată de viață de câțiva ani. Este important de notat că textilul poate fi spălat, la o temperatură de 30 °C.

Cu ajutorul acestui tip de sisteme expoziționale, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare! Aceste steaguri personalizate au un design atrăgător, fiind concepute să inspire încredere și profesionalism.

Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, un steag personalizat oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău, este ușor de transportat și de montat și poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu – atât in- cât și outdoor.

Reguli de machetare pentru steag personalizat

Pentru personalizarea unui steag personalizat, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în Corell Draw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK.

Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru steagul tău, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Timp de producție și condiții de livrare

Cel mai scurt termen posibil de producție pentru un steag personalizat este de o zi lucrătoare. Acesta depinde însă de cantitatea dorită și de alte comenzi aflate deja în lucru. Pentru a ne asigura că vom putea onora comanda la timp, este important să primim cât mai rapid fișierul cu grafica aleasă. Doar în acest fel produsul poate intra în producție la timp.

Pentru livrarea steagurilor, folosim mai mulți transportatori și curieri. În funcție de zonă și de termen, folosim cea mai  avantajoasă formă de livrare pentru client. Produsul ajunge la tine în maximum 2-3 zile de la comanda fermă. În plus, există și posibilitatea ridicării produsului, personal, de la sediul nostru.

Întrebări frecvente despre steaguri personalizate

Ce este un steag personalizat?

Vizibilitate, eleganță și rezistență. Prin asta se remarcă steagurile personalizate, ușor de montat pe orice suprafață, rezistente la ploaie, vânt sau soare puternic. În formă de lacrimă sau de pană, steagurile pot fi montate cu ușurință atât pe teren plat, cât și pe teren denivelat (pe plajă sau pe iarbă).

Produs premium în categoria sistemelor expoziționale, steagurile personalizate nu ar trebui să lipsească din strategiile de marketing – fie că e vorba de evenimente in- sau outdoor. Pot fi folosite la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc.

Fără doar și poate, un steag personalizat conferă vizibilitate, ceea ce îl transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Cu dimensiuni de până la 5,2 m înălțime, steagul personalizat cu siguranță este alegerea perfectă pentru promovarea afacerii sau a produselor tale.

Există o gamă largă de steaguri personalizate – în formă de lacrimă sau de pană, cu 4 dimensiuni diferite: S, M, L, XL, și cu mai multe variante de baze pentru fixarea lor, în funcție de necesitățile tale – cruce, țăruș, colac.

Fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

La ce pot fi folosite steagurile personalizate?

Steagurile personalizate pot fi folosite la diferite evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Fabricate din polimer rezistent, acestea sunt ideale pentru dealeri auto, dezvoltatori imobiliari, restaurante, cafenele etc.

Recomandăm clienților noștri steagurile de dimensiune XL pentru a mări vizibilitatea în spațiile outdoor. Trecătorii nu pot ignora un steag care are o înălțime de 415cm, iar dacă se folosesc culori vii în grafică, fără îndoială steagul tău va fi remarcat fără probleme.

Dimensiunile steagului variază de la S la XL. Cele mai mici, de mărime S, sunt ideale pentru spațiile indoor, în timp ce steagurile XL se potrivesc cel mai bine afară.

Este unul dintre produsele „must have” pentru diferite prezentări sau pentru sporirea vizibilității afacerii tale. Totul, la prețuri minime și la o calitate desăvârșită.

Din ce este fabricat un steag?

Materialul pe care printăm grafica aleasă de tine, prin sublimare, poate fi personalizat în moduri diverse în funcție de scopul pentru care urmează a fi folosit. Materialul este textil, ceea ce permite trecerea aerului fără să deterioreze steagul. Garantăm utilizarea steagurilor noastre outdoor, pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic.

Suportul pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă, fapt care asigură o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care vor fi expuse.

Cât de ușor se montează?

Steagurile personalizate sunt foarte ușor de montat pe aproape orice suprafață. Pentru asta, vă oferim diferite tipuri de baze. De la baze pentru teren plat, până la baze pentru teren denivelat. Baza țăruș este foarte utilă când steagul trebuie amplasat în nisip, la plajă, sau pe iarbă.

Suportul pe care se montează steagul este din aluminiu și fibră de sticlă, fapt care asigură o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care vor fi expuse.

Mai mult, fiind ușoare și portabile, steagurile personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Rezistă în condiții meteo nefavorabile? Pot fi expuse afară?

Steagurile personalizate sunt gândite special ca metodă de promovare outdoor, așa că nu este o problemă expunerea lor afară. Materialul textil din care sunt fabricate produsele permite trecerea aerului fără să le deterioreze.

În funcție de spațiul unde vor fi expuse, vei putea alege cea mai bună variantă pentru fixarea lor  – există mai multe tipuri de baze specifice fiecărei suprafețe de sol. Steagurile personalizate pot fi folosite outdoor fără niciun fel de problemă, pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic.

Ce durată de viață are un steag personalizat?

Datorită materialului din care este fabricat, un steag personalizat are o durată de viață de câțiva ani. Principalul avantaj al produsului, din acest punct de vedere, este că poate fi spălat, la o temperatură de 30 °C, așa că dacă îl folosești pe plajă sau într-o zonă aglomerată, cu praf și noxe, îl poți readuce cu ușurință la o formă plăcută privirii.

Steagurile sunt rezistente la raze ultraviolete, pot sta fără probleme în ploaie sau vânt și, mai mult, sunt fabricate din material ignifug, ceea ce – de asemenea – le poate prelungi durata de viață.

De ce să comanzi de la noi?

Cu o experiență de peste 5 ani pe piața de profil, Cube Media Solutions colaborează cu agenții de publicitate și companii cunoscute, oferind o gamă completă de sisteme expoziționale și produse promoționale pentru tine și afacerea ta.

 

Este important de notat că, atunci când comanzi un steag personalizat de la Cube Media Solutions, comanzi direct de la producător. Acest lucru înseamnă că nu există costuri de intermediar și nici întârzieri în procesarea comenzilor. Vom lucra cu tine de la început până la sfârșit, pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumit de experiența și produsul finit.

Produsele noastre sunt realizate prin imprimare la o înaltă rezoluție și calitate, garantată de utilizarea mașinilor de tipar de ultimă generație. Oferim servicii de design (la cerere), repersonalizare produse, garantăm atenție pentru detalii și calitate superioară a sistemelor furnizate.

  • Opinia clientilor
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
× WhatsApp