Specialiștii în marketing au descoperit că o promovare agresivă, prin afișare de steaguri publicitare, face minuni pentru orice tip de brand. Îi crește vizibilitatea și, automat, gradul de vânzare. Când folosești steaguri publicitare, te folosești de fapt de un instrument de publicitate ieftin și eficient.

Când spui steaguri publicitare te gândești, în special, la instrumente de promovare outdoor. Ce-i drept, nimic nu oferă mai multă dinamică și culoare brandului tău decât acest produs. Principalele lui avantaje constau în suprafața mare de imprimare și în rezistența sporită la condiții meteorologice neprietenoase – soare puternic, vânt, ploi reptate etc.

Raport calitate-preț desăvârșit
Este foarte important, însă, pentru tine și afacerea ta, unde comanzi steaguri publicitare. La ExpoSystem, imprimarea lor se face pe material textil de cea mai bună calitate, cu echipamente de ultimă generație. Cernelurile folosite sunt rezistente la apă și pot fi spălate în repetate rânduri, la o temperatură a apei de 30 de grade Celsius.

Iar dacă design-ul realizat pentru steaguri personalizate este unul eye-catching, clienții tăi vor fi atrași de oferta ta dintr-o singură privire. Poți oferi detalii de contact, sau îți poți prezenta ofertele speciale sau produsele noi. Totul, la cele mai mici prețuri de producție.

Steaguri publicitare pană sau lacrimă
În funcție de spațiul de expunere, poți comanda steaguri publicitare în formă de pană sau în formă de lacrimă. Primele pot ajunge la înălțimi de peste 5 metri, ceea ce îți garantează vizibilitate de la mare distanță. Cele lacrimă captează atenția prin forma specială, dar și ele ajung la înălțimi impunătoare, de până la 430 cm.

Oricare ar fi specificul afacerii tale sau bugetul de marketing de care dispui, cu ExpoSystem vei găsi cu siguranță varianta potrivită de steaguri publicitare. Și, odată ce vei încerca aceste produse, nu vei mai alege altă metodă de promovare!

× WhatsApp