Fie că vrei să-ți decorezi casa, biroul, localul, sălile de conferințe sau de spectacole, print indoor reprezintă cea mai la îndemână soluție. Iar printre cele mai căutate metode de decorare a pereților o reprezintă tapet personalizat și print canvas.

Print indoor poate fi folosit pe o gamă largă de sisteme de expunere sau afișaj. De la afișe și postere, stickere, photo paper și print canvas, hârtie simplă, hârtie glossy, polipropilenă sau tapet personalizat.

Este vorba, după cum îi spune și numele, de un mod de imprimare pentru spații interioare, diferența față de printul outdoor fiind dată de materialele folosite – atât de tipul de cerneală cât și de hârtie. Pentru print indoor, se folosește cerneală pe bază de apă, ecologică și fără substanțe toxice.

 

Tapet personalizat și print canvas pentru orice încăpere

Când vorbim despre tapet personalizat, principalul avantaj al acestui produs este dat de faptul că îți poți personaliza pereții camerei, biroului sau showroom-ului cu imaginile alese de tine, la o calitate desăvârșită. Un alt avantaj al acestui print constă în faptul că poți comanda produsul la dimensiuni variabile.

Tapet personalizat poate fi aplicat cu ușurință pe orice tip de perete, existând două variante de producție. Fie cu autoadeziv, pentru o montare ușoară și fără efort, fie pe hârtie de tapet normală, care va fi lipită cu adeziv, ca și tapetul obișnuit.

Print canvas este folosit, cel mai adesea, pentru reproducerea de tablouri sau pentru imprimarea de imagini în culori vii și strălucitoare, la un preț redus.  Specificul unui print canvas este dat de textura materialului, care imită îndeaproape textura pânzei clasice de pictură. Astfel, poți obține imagini spectaculoase, culori vii și calitate desăvârșită. Poți avea, astfel, pe pereții casei tale sau în biroul tău, picturi ale unor artiști celebri, reproduse la o calitate desăvârșită și la prețuri minime.

× WhatsApp