Less is More. Acesta este trendul care poate fi observat cu ușurință dacă vizitezi sau participi la diferite târguri expoziționale. Nimeni nu merge la astfel de evenimente ca să citească mesajele de promovare.

Cine participă la târguri expoziționale își dorește să fie uimit. Să găsească oportunități. Să descopere ceva nou și relevant pentru afacerea lui. Ce primești în schimb la astfel de întâlniri? Ești bombardat de culori, imagini și sunete. Primești materiale promoționale, simțurile îți sunt asaltate din toate colțurile.

Așa că nu mai ai timp să citești paragrafe întregi de prezentare. Nici texte care evocă virtuțile cine știe cărui nou produs. Poți să scrii la câteva târguri expoziționale, pe un roll-up, versurile din „Supercalifragilisticexpialidocious” (dacă măcar poți să îl pronunți). Lucrurile nu se vor schimba cu nimic. Decât dacă, poate, Dick van Dyke va ieși din roll-up cântând.

Așa că iată cele trei lucruri pe care un design pentru târguri expoziționale trebuie să le aibă:

Logo, imagini mari și clare și un mesaj fără echivoc. Pentru a le avea pe toate la o calitate desăvârșită, trebuie mai întâi să îți răspunzi la câteva întrebări. De ce vrei să participi la târguri expoziționale? Lansezi un nou produs? Promovezi un produs nou? Readuci în atenție un produs vechi? De aici trebuie să începi.

Nu te baza pe faptul că personalul pe care îl vei avea la stand va vorbi cu fiecare vizitator în parte. Acest lucru este practic imposibil. Ia în calcul și alte metode de comunicare, care se pot dovedi la fel de eficiente. Design-ul pentru standuri la târguri expoziționale trebuie să fie simplu, vizibil și, mai mult decât orice, să capteze privirea.

Ce trebuie să reții este că foarte rar se întâmplă ca vizitatorii de târguri expoziționale să fie captivați de un text! Așa că trebuie să te bazezi pe o imagine de impact cu un mesaj scurt și fără echivoc. Less is more, zilele acestea, în publicitate!

 

Sursă articol: www.plus-exhibitionstands.com

× WhatsApp