Folosind Teardrop Banner în fața magazinului sau terasei tale, cu siguranță le vei atrage atenția celor care vor trece pe acolo. Grafica ta va fi printată digital, folosind cerneală dye, pe material textil de cea mai bună calitate, ceea ce îți garantează culori vii rezistente în timp.

Teardrop va fi fixat pe un suport ușor și rezistent, din carbon. În funcție de spațiul unde va fi amplasat, avem pentru tine patru tipuri de baze: pătrată, cruce, țăruș sau colac.  Oricare dintre acestea oferă unui Teardrop stabilitate și flexibilitate.

Promovare simplă și eficientă cu Teardrop Banner

Fie că îți promovezi magazinul sau terasa, un produs nou sau o ofertă, Teardrop reprezintă varianta perfectă de display pentru promovare. Poate fi folosit, de asemenea, la evenimente sportive, culturale sau artistice, poate fi amplasat fără probleme pe plajă sau pe trotuar.

Dimensiuni
Dimensiunile pentru Teardrop sunt cuprinse între 225 cm și 415 cm. Există patru variante de mărime: S (225 cm), M (260 cm), L (325 cm), XL (415 cm). În funcție de condițiile exterioare unde este expus, Teardrop Banner poate avea o durată de viață de câțiva ani. Poate fi spălat în mode repetate, la 30 de grade Celsius, și rezistă la condiții meteo extreme – vânt sau soare puternic, ploi etc.

Teardrop Banner – un „must have” vara aceasta!

Forma sa specială și dimensiunile impozante fac din Teardrop un produs „must have” pentru brandul tău vara aceasta. Dacă alegi un design viu colorat, te poți bucura de un display „eye-catching” pentru tine și afacerea ta.

× WhatsApp