Vin sărbătorile și trebuie să fii atent pe ce cheltuiești bugetul de marketing. Organizezi evenimente de sezon sau participi la diferite târguri expoziționale. Atunci, obligatoriu vei avea nevoie de un Pop-Up Spider și de un Roll-Up 85.

Studiile arată că firmele mari achiziționează astfel de sisteme expoziționale tot timpul anului. Cererea însă crește vizibil de Black Friday și în perioada sărbătorilor de iarnă. De ce? Pentru că un Pop-Up Spider sau un Roll-Up 85 îți fac cunoscut brandul la orice eveniment la care participi.

Iată  însă de ce Pop-Up Spider și Roll-Up 85 se află în trend:

 

„Omnishopping” este la modă

Fie că ne urmărești site-ul, fie că ne-ai văzut produsele la alte evenimente. Vânzările se fac on-line acum, iar achiziționarea de Pop-Up Spider și Roll-Up 85 nu face excepție. Le vezi, îți plac, le comanzi la preț redus. Iar noi le livrăm în 24 de ore de la data comenzii.

Black Friday e la putere

Ziua cu cele mai mari vânzări din an. Înregistrează creșteri de la an la an. Black Friday a devenit cea mai importantă zi în comerțul electronic, inclusiv în România. Iar vânzările de Pop-Up Spider și Roll-Up 85 au crescut simțitor anul acesta de Black Friday.

Bugetul de Crăciun se cheltuiește la începutul lui Decembrie

Multe companii își consumă bugetul de marketing până la mijlocul lunii Noiembrie. Cei mai buni însă știu că odată cu finalul acestei luni apar și marile reduceri. Așa că, dacă ai planificată participarea la evenimente în preajma sărbătorilor, mai păstrează din bani.

Nu te relaxa nici după Crăciun

Ai trecut cu bine de evenimentele programate, cu Pop-Up Spider și Roll-Up 85. Însă nu uita că anul nou vine cu noi provocări pentru tine. Și cu noi oferte. Rămâi cu ochii pe site-urile de profil și profită de ceea ce luna Ianuarie aduce în materie de sisteme expoziționale.

× WhatsApp