Descriere umbrele personalizate

Umbrelele personalizate sunt de nelipsit atunci când organizezi promoții sau lansări de produse, când participi la expoziții, conferințe sau târguri de profil. Sunt utile, de asemenea, pentru vânzarea de produse la diferite serbări dedicate zilelor orașului și la evenimente sportive sau culturale.

În general, umbrelele personalizate se pretează oricărui eveniment organizat în aer liber. Se montează și se demontează ușor, sunt rezistente la intemperii și te feresc de ploaie sau de razele puternice ale soarelui.

Din ce este fabricat o umbrelă?

Variante nelimitate de personalizare a umbrelelor. Te asigurăm că atunci când vine vorba de perosonalizarea umbrelelor, acestea pot fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic. Umbrelele sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Imprimarea mesajului tău publicitar poate fi făcută pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Variantele de personalizare sunt nelimitate, iar materialele folosite de cea mai bună calitate.

Nu există nicio limită atunci când vine vorba de variantele de personalizare pentru umbrele. Fie că vorbim de desene sau culori. Materialul textil pe care printăm grafica ta prin sublimare poate fi personalizat în moduri diverse.

Prețuri corturi

ProdusUmbrela standardUmbrela personalizata
Dimensiune2 x 2 m2 x 2 m
Preț220 euro + TVA310 euro + TVA

*prețul include geantă de transport, acoperis și sistemul din aluminiu

Umbrele - Montaj rapid

Rezistență garantată, cerneală ecologică

Pentru imprimarea de umbrelelor folosim numai produse superioare din punct de vedere calitativ. Acestea îți garantează culori vii pentru imaginea aleasă, o durată lungă de viață și o curățare ușoară. Folosim numai cerneală cu eco-solvent, pe bază de apă, care este 100% ecologică.

Aceasta este recunoscută pentru că nu poluează în nici un fel mediul înconjurător. Datorită formulei sale speciale, protejează atât utilizatorii cât și mediul. Mai mult, cerneala cu care sunt imprimate umbrelele personalizate nu conține nicio substanță periculoasă de genul metalelor grele sau al hidrocarburilor aromatice și nu degajă nici un miros. După uscare, imaginea va beneficia de un finisaj mat, elegant. Astfel, printul se va bucura de o rezistență mult mai mare la spălare și abraziune. În plus, uscarea este mult mai rapidă decât în cazul cernelurilor obișnuite.

Un alt avantaj al cernelurilor cu eco-solvent constă în faptul că sunt rezistente la apă și că nu se îngălbenesc în timp, fiind foarte rezistente la acțiunea razelor UV. Montare și demontare rapide, datorită sistemului tip spider umbrelele personalizate au un avantaj simțitor în comparație cu alte sisteme expoziționale de tip outdoor. Ele pot fi montate și demontate cu foarte mare ușurință, datorită sistemului tip spider. O singură persoană se poate ocupa de montarea de umbrelelor personalizate, procesul durând doar câteva minute. Structura pentru umbrele personalizate este formată dintr-un cadru din aluminiu, ușor de asamblat. Peste cadru se întinde printul realizat cu mesajul tău publicitar, fără nici un fel de efort.

Reguli de machetare pentru umbrele

Pentru personalizarea unui umbrele avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial, iar imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru umbrelei tale, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

Dimensiuni colet

Dimensiuni: L: 100cm; H: 30cm; A: 40cm / greutate: 10Kg.

În coletul pe care îl vei primi, vei găsi atât sistemul propriu-zis de umbrelă, printul personalizat și o geantă de transport cu mânere.

× WhatsApp