Un Wave textil reprezintă standul expozițional de nelipsit de la expoziții, târguri expoziționale, lansări de produs, conferințe sau prezentări. Acesta este esențial dacă vrei să faci o impresie de neuitat în rândul vizitatorilor sau a potențialilor tăi clienți.

Un Wave textil îmbină într-un mod perfect toate avantajele pe care le-ai putea căuta la un sistem expozițional: greutate redusă, portabilitate ridicată, montare ușoară. Ca să nu mai vorbim de calitatea standului în sine și a imaginii imprimate pe materialul textil.

 

Wave textil curb sau drept, în funcție de nevoile tale
În funcție de destinația pe care o are un Wave, poți opta pentru una dintre cele două variante pe care le producem. Wave textil curb, cu un design modern și o suprafață de imprimare de 325 cm, sau Wave textil drept, cu dimensiuni ce pot atinge 10 m lungime.

 

Diferența dintre cele două produse este dată, pe lângă lungimea suprafeței de imprimare, de forma propriu-zisă a standului. Wave textil curb are, așa cum îi spune și numele, o formă ușor curbată, în timp ce Wave drept are formă dreptunghiulară.

Reguli de machetare pentru Wave textil

Pentru personalizarea unui Wave, avem nevoie de la tine de grafica în format PDF, TIF, sau orice fel de fișiere editabile în CorellDraw, Adobe Photoshop, Adobe ilustrator, Adobe Acrobat etc. Toate textele și elementele grafice vor fi convertite în format vectorial. Imaginile nu ar trebui să depășească 300 dpi, 1:1. Ideal este să folosești numai culori CMYK. Dacă este necesară obținerea unei culori speciale, o să avem nevoie de la tine și de o mostră de referință printată sau de codul PANTONE.

În cazul în care nu ai realizat un design pentru Wave-ul tău textil, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai bune idei și cu un timp redus de realizare.

× WhatsApp